top of page

Sikertörténeteink

Mérhető különbség

1. A piacon a legprecízebb és legmélyebb kezelést nyújtjuk,
ahol lenyúlunk a gyulladások gyökeréhez.
2. Mindez natúr, fájdalom mentes.
3. Tartós eredményeket érünk el.
4. Nincsenek rejtett, ki nem mondott mellékhatások.
5. Legmodernebb arcelemző és arc és bőrkezelő,
lézer technológia.
6. Nálunk nem csak a bőr képzelődik, hanem
az ügyfél is jobban lesz.
7. Képzett, egészségtudatos ügyfél.
8. Nem egy gyors kezelés, hanem egy ügyfélre szabott,
Több Lépcsős Esztétikai és Bőrgyógyászati Szolgáltatás.

Munkánk érzelmi értékei

1. Egy sikeres nő, aki mer megjelenni és van önbizalma.
2. Egészségtudatos nő, aki tudja, hogy hogyan tartsa fenn az egészségét natúr módon is.
3. A nő, aki aktívan tesz már a szépségéért.
4. A nő, aki megértette saját felelősségét a szép bőre érdekében.
5. A nő, aki szereti önmagát, mer a tükörbe nézni.
6. A smink mentes szépség.
7. Nő, aki képviseli és már tudja hogyan képviselje a natúr szépségápolás trendjét.

Velemeny-01_edited.jpg

Cs. Kata

Úgy érzem, hogy ez az út, amit bejártam az Éva Young Face-nél jelentősen meghatározta mindazt, aki ma vagyok. A történetem egészen pontosan 2020 novemberében kezdődött, amikor egy megterhelőbb lelki folyamat hatására az arcbőrömön pattanások kezdtek megjelenni. Mindez elindított azon az úton, hogy kívül-belül helyre hozzam magam. Egy olyan megoldást szerettem volna találni, ami mellékhatások nélkül elsegít a vágyaimhoz. Egy nap némi Facebook böngészés során a központ oldalán találtam magam. A szeretetteljes és értékes tudást közvetítő posztok hatására rákattintottam a szolgáltatásokra. Bingó! Szöktem az ágyról, miután megláttam, hogy a pattanásos bőr kezelése Éva egyik fő szakterülete. Időpontot foglaltunk és pár nap elteltével be is léptünk a központ ajtaján. Sose fogom elfelejteni azt a kellemes fogadtatást, ami egész kezelési idő alatt jelen volt. Felmentünk az emeletre, megnéztük az eljárás módját. Meghallgattuk Éva lelkesedéssel teli szavait, aki az általam használt termékeket is szemügyre vette. Ezután több hónapon keresztül, heti rendeszereséggel jártam ide. Mindig mosollyal érkeztem, hisz tudtam jó helyre jövök. Valóban hosszú folyamat volt. Voltak olyan stádiumok, amikor kevésbé volt kellemes tükörbe néznem, de tudtam, végig kell mennem ezen is és pont ettől lesz szép a folyamat! Vissza gondolva, jól éreztem, ettől volt igazán csodás ez a történet. Megerősítette bennem a kitartást és az önmagamba vetett hitem, ami mellé még az út elején kitűzött arcbőrt is megkaptam. Hálás vagyok Évának és Izának, hogy lehetővé tették a sikersztory megszületését.

 

A kezelések alkalmával igazából minden nagyon szimpatikus volt számomra. A környezet, a hangulat és mindaz, ami Éva és Iza személyében rejlik. A kezelések folyamán a velük folytatott beszélgetések egyenesen megkoronázták az élményt. Szerettem, hogy a természetesség volt a fókuszban és az, hogy közösen elérjük a kitűzött célt, ami sikerült is. 

J. Kinga

Lányként nagyon zavart, hogy az arcom pattanásokkal, miteszerekkel teli. Persze rengeteg kencét kipróbáltam, sok ¨csodatermékről¨ olvastam, amikre aztán rengeteg pénzt költöttem, siker nélkül.

 

Aztán ismerőstől hallottam a lézeres arckezelésről. Rögtön telefonáltam is. Már az első konzultáción éreztem, hogy itt jó kezekben leszek. És így is lett.

 

Nagyon jó volt látni a változást a bőrömön. Végre tisztult. Jó visszanézni a kezdeti és most elégedetten nézek a tükörbe. Jó visszanézni a kezdeti fotót és látni a javulást. Többé nem kell alapozó, ha kilépek

az utcára, hisz nincs mit rejtegetni.

A kezelésben és az egész folyamatban az tetszett a legjobban, hogy a természetesre figyeltünk, abba az irányba tereltük a bőrt, ami igazán jó neki. A napi rutinomban használt termékek is teljesen kicserélődtek.

A kezelésen túl mind nagyon tetszett a hangulat, hogy itt kikapcsolódtam és elrelaxáltam magam.

photocollage_202182712169957.jpg
Before after.jpeg

B. Tünde – B. édesanyja

Nagyon komoly bőrproblémával fordultunk

az Éva Young Face központhoz! Látványos és tényleg fájdalommentes a kezelés! Csak ajánlani tudom!

L. Anita

A sok próbálkozás után végre rátaláltam az Eva Young Face oldalra. Az első találkozáskor Éva elmagyarázta mit, és miért fogunk csinálni, persze előtte meghallgatta a problémám.

 

Már akkor tudtam, ha hosszú feladat is áll előttem, de véghez viszem. Igaz nem pár nap alatt lett a bőröm gyönyörű, de a kitartásommal és Éva ügyességével sikerült helyrehoznunk a problémát. Örökké hálás leszek ezért Évának!

KÖSZÖNÖM!

 

A szép nyugodt környezet, Éva kedvessége, és persze nagyon is tetszett a végeredmény!

photocollage_20211279818574.jpg
photocollage_2020719153548376.jpg

Sz. Zsuzsi

Teljesen elégedett vagyok a kezelés eredményével. Hálásan köszönöm!

bottom of page