top of page
Search
  • Writer's pictureÉva Vinczefi

Új bőr? Lézeres arckezelés a válasz.

Updated: Mar 22, 2023

A cikk megjelent a matusinka.ro inspirációs műhelyen.


Mi nők folyamatosan küzdünk az öregedés látható jelei ellen. Ha Ön is szeretné megőrizni arcbőre fiatalságát és megújítani a bőrét, akkor döntsön a lézeres arckezelés mellett!

Lézeres arckezelés
Lézeres arckezelés

Központunkban olyan fájdalom és mellék-hatásmentes korszerű lézeres arckezelést végzünk, melynek során a bőr felszíne megújul, lágyabbá, puhává válik és egyenletesebb lesz a tónusa. A kezelés hatására a kötőszövetekre gyakorolt biostimuláló hatás miatt a bőr pár héten belül feszesebbé, egyenletesebbé és gyulladásmentessé válik.


HOGYAN TÖRTÉNIK A KEZELÉS?


Előzetes állapotfelmérés és bőrdiagnosztika alapján mérjük fel az arcbőr állapotát. Figyelembe vesszük a bőr gyulladásait és egyenlőtlenségeit és ez alapján állítjuk be a kezelést. A kezelés több lépéssorból áll, melynek egyik fő eleme a hideg lézerterápia. A kezelés minimum 5 alkalmat vesz igénybe, ami alatt a bőr képes megújulni. A kezeléseket 3-4 naponta végezzük a jó hatás érdekében.


HOGYAN MŰKÖDIK A HIDEG LÉZER?


A lézer által kibocsátott nagy mennyiségű fény hatására elindul a fibroplasztok termelődése, melyek szükséges építőelemei a kollagén termelésnek. Elindul a kollagén-szerkezet újraépülése és a fokozott kollagén termelés, pedig látványos bőrfeszesedést eredményez.


A HIDEG - LÉZER KEZELÉS ELLENJAVALLATAI

- ismeretlen eredetű bőrelváltozás

- daganatos betegségek

- festékes anyajegyek direkt besugárzása

- gombás bőrelváltozások besugárzása

75 views0 comments

Comments


bottom of page