Search
  • Éva Vinczefi

A víz, mint csodaszer a ráncok ellen

A víz fogyasztása manapság már közhelyessé vált. Ám tényleg nagyon fontos a folyadék bevitel és ez nincs másképp a bőr esetében sem. Nagyon sokat segít a ráncok esetében is, azt is mondhatjuk, hogy egy csodaszer és majdnem ingyen van. Miért is tesz jót az arcbőrünknek a víz?

A sejtek 70%-át víz teszi ki, ezért a megfelelő működéshez szükség van a vízre. Az egészséges sejtek sokkal gyorsabban újulnak meg, és nekik köszönhetően sokkal ragyogóbb lesz a bőrünk! A vízzel megfelelően ellátott sejt alakja telt, így segít kisimítani a ráncokat is!

Ha kellő mennyiségű folyadékot fogyasztunk, a bőrünk sokkal szebbnek és frissebbnek látszik. Fontos, hogy legalább 2 L vizet igyunk meg naponta és ezt egyenletesen elosztva igyuk meg a nap folyamán. Fontos az egyenletesség, mert ha egyszerre isszuk meg a folyadékot, akkor egyszerűen csak kiürítjük az azonnal nem hasznosított felesleget. A szervezetünk, pedig úgy működik, hogy testünk először a vizet a létfontosságú szervekhez juttatja el és a bőrünk az utolsó szerv, amely nedvességhez jut.


23 views0 comments

Recent Posts

See All