top of page
Home: Welcome

Én...

Bár az idő kerekét nem tudjuk megállítani, és nem is kell, de minden korban tehetünk valamit annak érdekében, hogy bőrünk minél tovább megőrizhesse szépségét, egészségét.

 

Vinczefi Éva vagyok. Ha vissza gondolok, már gyerekkorom óta vonzott a szép bőr és nőiesség fogalma. Bár az élet nem erre a pályára vitt, de a szívem valahol mindig ott maradt, ugyanis szabadidőmben ha tehetem mindig a természetes, de hatásos gyógymódokkal való bőrápolást, szépségápolást olvastam, kutattam.

Aztán pár évvel ezelőtt az életemben jött egy nehézség, ami teljesen átformálta a gondolkodásomat. Ennek hatására sok mindent átértékeltem az életemben és elindultam a vágyott úton, ami most már 6 éve tart. Azóta nagyon sokat tanultam ezen a területen. A már meglévő felsőfokú egészségügyi végzettségem után külföldön tanultam és szereztem további végzettségeket. Hogy mindezt a gyakorlatba is megtapasztaljam 1 évig egy magyarországi aknegyógyászati klinikán dolgoztam, mint bőrterapeuta.

Itt nagyon sokat tanultam, megismertem a bőrtípusokat, a bőrtípusok problémáit (főleg a pattanásos bőr) és tapasztaltam, hogy rengeteg fiatal bőrproblémáját meg lehet oldani egy új bőrtechnológiával, ami ráadásul mellékhatás mentes eljárás. A másik, amit kaptam ettől, hogy rájöttem ez az a munka, amiben nem tudok elfáradni, amit akár reggeltől estig tudok végezni. Azt gondolom talán ezt nevezik „küldetésnek”. 2019 őszétől egy álmom teljesült, amikor megnyitotta kapuit az Eva Young Face bőrterápiás központ, ahol mai napig rengeteg fiatal önbizalmát adom vissza.

A facebookon elindítottam egy oldalt is https://www.facebook.com/EvaYoungFace, ahol naponta osztok természetes ötleteket, recepteket, információkat amik hasznosak a bőrápolás terén. Őszinte szívből jövő küldetésem, hogy hatékony megoldásokat adjak az embereknek. Célom ezzel, hogy egyre több szép bőrrel rendelkező, magabiztos nő, férfi legyen a világon. Veled az élen!

 

Éva - bőrterapeuta, lézerterapeuta

Home: Product Slider
_DSC4480logofacebookcover.jpg
Home: Brands
Social media preview.png
bottom of page