top of page

SAS diagnosztizáló gép

Miért van szükségem az SAS bőrelemzőre?

A bőranalizátor lehetővé teszi a szakemberek számára, hogy a megjelölt bőrbetegségek alapján felmérjék és kezeljék a célzott bőrproblémákat, minimálisra csökkentve a szubjektív következtetéseket, és ehelyett pontosabban meghatározzák a lehetséges mellékhatásokat, miközben javítják az azonosított bőrállapotot.

diagnosztika_edited.jpg

Mi az SAS bőrelemző rendszer?

Az SAS, Skin Analysis System - az iparág legmodernebb berendezése az arcbőr elemzésére, valamint az eredmények rögzítésére, bemutatására és összehasonlítására. A készülék az RGB, UV és PL képalkotás technológiáját használja mesterséges intelligenciával és a képelemzéssel kombinálva.

12 éves tesztelés és több mint 300 próba után ez a rendszer bizonyítottan hatékony bőrelemzést biztosít mindössze 15 másodperc alatt.

Mire képes az SAS?

1. Időben és pontosan feltérképezi a bőrproblémák típusait.

2. Mesterséges intelligenciával előre megmutatja, hogy 3-5 éven éven belül hogyan alakul a bőre állapota.

3. Megmondja a bőr saját korát az életkorhoz képest.

4. Pontosan kimutatja a kezelésünk előtti és utáni elért különbséget.

5. Bőrápolás termékeket ajánl.

6. A mesterséges intelligenciával elvégzett alapos bőrelemzés pontos diagnózist ad, kizárva a helytelen vagy hiányos találgatásokat.

7. Az elemzése pontosa kimutatja a bőre érzékenységi fokát.

8. A bőr anyagcsere állapotát is kimutatja, amely segít a kezelési időszak pontosabb beállításában.

9. Pontosan mutatja a bőr UV károsodásának mértékét.

10. Megjeleníti a bőr hidratáltságának állapotát a dermiszben.

12 fajta börprobléma elemzése:

Pórusnagyobbodás,

pattanások,

kialakuló ráncok,

bőr textúrája vagy

a ráncok jövőbeni kialakulása,

faggyúkiválasztás, pigmentáció,

bőr hidratálása,

érzékenység,

bör sejtanyagcsere,

UV-károsodás,

 böröregedés

és bőr állapotjavulás.

Group_3358563.jpg

Az ügyfél látja az eljárások eredményét, és újra szeretne jönni. Néha az arckezelés eredményét nehéz vizuálisan felmérni.

Ám amikor a kliens látja, mennyire gyógyul a bőre, minden bizonnyal újabb eljárásra jelentkezik. Ezen kívül az öregedés-gátló protokolloknak kumulatív eredménye van.

A bőrelemzővel való összehasonlítás" funkciónak köszönhetően láthatja a bőr hidratálásának eredményét és a ráncok jövőbeni kialakulását.

Továbbá megmondja, hogy a bőröd hány évesnek felel meg.

A SAS, azaz a Skin Analysis System az iparág jelenlegi legmodernebb berendezése, melyet az arcbőr elemzésére alkalmazunk. A bőranalizátor lehetővé teszi, hogy a megjelölt bőrbetegségek alapján felmérjük és kezeljük a célzott bőrproblémákat, minimálisra csökkentve a szubjektív következtetéseket. Ez az eljárás képes arra, hogy pontosan feltérképezze a bőrproblémákat, sőt a mesterséges intelligenciának köszönhetően megmutatja a bőr jövőbeni állapotát is. Nagyon érdekes, hogy a bőr kora is megállapítható az életkorhoz képest. A klienseink visszajelzései alapján sokszor meglepő eredmények születnek. Egy másik nagy előnye, hogy kimutatja a kezelések előtti és utáni eredményeket, bőrápolási termékeket ajánl, hogy a kezelés hatása minél hosszabb ideig fennmaradhasson. Néha nehéz az arckezelés eredményét vizuálisan felmérni, de amikor a kliens látja, hogy mennyit gyógyult a bőre a mélyebb rétegekben is, akkor biztosan elégedetten távozik. – Órákat tudnék olyan esetekről mesélni, amikor a kliens házi kencéktől, túlzott kemikáliák használatától várta a csodát. Olyan esetünk is volt, amikor egy fiatal egy influenszer hatására kémiai hámlasztókat próbált ki, és leégette a bőrét. Nyilván egy fiatal esetében a különböző ismert személyek által népszerűsített termékek sok esetben mérvadóak, de ebből is látszik, hogy mennyire hiányosak az ismereteink. A felgyorsult kapitalista világban a túlzott fogyasztásra vagyunk kondicionálva, így nem is csoda, hogy alapos utánajárás nélkül megvásároljuk a drogériákban található termékeket. Nagyon fontos lenne már fiatal kortól kezdve tanítani a gyerekeinket, hogy hogyan ápolhatják a bőrüket. A klienskörünkben is azt látjuk, hogy sok esetben akár középkorú hölgyek sincsenek tisztában a saját bőrtípusukkal. Számomra ez egy hivatás is, hogy helyes információkat áramoltassak ki, ahonnan az érdeklődők tájékozódhatnak. Ezen kívül rendszeresen nyílt napokat szervezünk a központba éppen azért, hogy lehetőséget biztosítsunk az érdeklődőknek betekintést nyerni a működésünkbe. Ezeken a nyílt napokon ingyenes bőrelemzésen, tanácsadáson lehet részt venni. Nagy büszkeség számomra, hogy az elkövetkező két nyílt napra néhány óra alatt beteltek a helyek. Ez a nagyfokú érdeklődés azt bizonyítja számomra, hogy igenis van az a réteg, akik el szeretnének indulni a tudatos bőrápolás útján, csak még kell egy kis támogatás, segítségnyújtás számukra.

bottom of page