top of page

A tartós bőrgyógyító központról

Olyan Több Lépcsős Megoldási Programot kínálunk a gyógyításhoz, amely fájdalom és mellékhatás mentes és képes valódi, látható eredményeket produkálni, olyan javulást, amely középtávon fenn is marad.

rolunk1_edited.jpg

A múltunk

Ha visszaemlékszem, már gyerekkorom óta szerettem segíteni az embereken. Mindig őszintén arra vágytam, hogy az emberek jól érezzék magukat a bőrükben és vidámak legyenek az életükben. Pályaválasztásom is ezt tükrözte, hiszen az egészségügyet választottam, ahol tudtam az embereken segíteni. Nem csak gyógyítással akartam foglalkozni, hanem az embert is jobb állapotba akartam hozni. Szép hivatást választottam, azonban egy idő után azt éreztem, hogy valami hiányzik még az életemből. Többre vágytam, még többet akartam tenni az emberekért.

 

Régen egy idézetet olvastam, ami nagyon megfogott:

„Csak azt adhatjuk, amink van. Aki boldogtalan, nem adhat boldogságot, aki sikertelen, nem segíthet másokat sikerre. Első kötelességünk önmagunkon segíteni, hogy ne legyünk másoknak teher. Először tanulni, aztán tanítani. Először teremteni, aztán adni. Ez az élet vastörvénye.” (Herbert Casson)

 

Ez az idézet sarkalt arra, hogy először önmagamat megismerjem, fejlesszem, mert tudtam, hogy csak így tudok többet tenni az emberekért és elindulni a vágyott új felé. Fejlesztettem magam és közben minden egyes porcikámmal vágytam arra, hogy megtaláljam azt a munkát, ahol érték vagyok az emberek számára és valami jót teremthetek.

 

Tudtam, hogy ez nem könnyű feladat. Sokat küzdöttem, sokan és gyakran próbáltak leállítani és elbizonytalanítani abban, hogy megtaláljam a küldetésem. De a szándékom nagyon erős volt, így túl vitt mindenen.


2017-ben végre elindultam az utamon. Budapest legelitebb bőrgyógyászati klinikáján kezdtem el dolgozni, mint bőrterapeuta. Napi 12 órákat dolgoztam, hogy minél jobban beleássam magam a szakmába. Szabadidőm jó részét pedig személyiségfejlesztési programokon töltöttem. Nagyon szeretem, hogy a bőrgyógyászati klinikán modern eszközökkel, mellékhatásmentesen több száz ember bőrproblémáját gyógyítottuk meg sikeresen. Már akkor tudtam, hogy ezt muszáj elhozzam Erdélybe és Székelyföldre is.

 

Képzett szakemberként 2018-ban eldöntöttem, hogy elindulok a bőr tudatos és natúr ápolása területén. Mindent, amit tudtam és megtanultam át akartam adni az embereknek, ezért is nyitottam meg social media oldalamat az EVA YOUNG FACE-t. Hiszek a kemikália mentes, természetes megoldásokban és a gyulladás mentes életmódban. El akarom érni, hogy a követőim ne használjanak kemikáliákat, csak olyan dolgokat használjanak, amely tényleg jó a bőrüknek.

rolunk2_edited.jpg

A jelenünk
 

A nagy álmom teljesedett be, amikor 2019-ben Székelyudvarhelyen megnyitotta kapuit az Eva Young Face Tartós Bőrgyógyító Központ.

 

Alapcélunk, hogy a hozzánk járó embereknek egészséges, gyulladásoktól mentes arcbőre legyen. Meg akarjuk gyógyítani mindazoknak az embereknek az arcát, akiknél még nincsenek előrehaladottabb testi krónikus állapotuk, amely akadályozná bőrük felépülését. Ehhez olyan Több Lépcsős Megoldási Programot kínálunk, amely fájdalom és mellékhatásmentes és képes valódi, látható eredményeket produkálni, amely középtávon fenn is marad.

 

Olyan fiatalok, középkorúak keresnek meg minket, akik elkeseredettek, reményvesztettek és súlyos önbizalomhiánnyal rendelkeznek. A sikeres kezelésünk után a pácienseink boldogabbak, szívesebben néznek a tükörbe és ezáltal sokkal sikeresebbek az életükben.


Hiszünk abban, hogy párhuzamosan kell kezelni a testet és magát az embert is. Klienseink gyógyulási esélyeit hathatósan felerősítsük azáltal, hogy meghallgatjuk őket, majd teljesen megértetjük velük a Problémáikat. Ugyanakkor kapnak egy pontos Gyulladás Tudatossági Oktatást, hogy meglássák saját felelősségüket ezek kialakulásában és be tudják azonosítani, hogy náluk melyik területek vannak a legkomolyan, leggyakrabb negatív behatások. Ezen belül kaphat pontos étrendi, életviteli vagy egyéb tanácsadást is. Nálunk nem csak a bőr kezelődik, hanem az ügyfél is jobban lesz.


Szorosan együtt dolgozunk a bőrgyógyászat területén szakosodott orvosokkal olyan esetekben, amikor kezelésünk során komolyabb visszaeséseket tapasztalunk vagy mi nem vagyunk képesek segíteni.
 

Nap, mint nap olyan nyugati színvonalú, natúr, esztétikai és bőrgyógyászati szolgáltatása nyújtunk ügyfeleinknek. A rendkívül precíz, lézeres módszerünkkel lenyúlunk a gyulladások gyökeréhez, eltávolítjuk a sérült bőrterületeket, miközben megőrizzük és stimuláljuk az alatta lévő egészséges bőrrétegeket. A munkánk végeredménye serkenti a bőr új kollagén termelődését, ami simább, feszesebb és fiatalosabb megjelenést eredményez.
 

Kezeléseinkkel:

  • Kezeljük a vörös és barna foltokat, a bőrpírt vagy az elszíneződést.

  • Feszesítjük a bőrt kezelve annak petyhüdtséget és ösztönözzük annak kollagéntermelést.

  • Kijavítjuk az aknés hegek, traumás hegek és műtéti hegek állapotát.

  • Csökkentjük a kiemelkedő erek megjelenését.

  • Csökkentjük a kitágult pórusok méretét.
     

A jövőnk
 

Olyan rendelőt akarunk felépíteni, amely európia színvonalon szolgáltat, modern berendezésekkel és eszközökkel az analízis és a lézerterápia területén. El akarjuk érni, hogy Székelyföld régióban a lakosság tudatos legyen bőrápolás területén és bőrbarát, natúr megoldásokra cseréljék le régi megszokásaikat. A hobbim, vagyis az Eva Young Face Facebook oldalam üzemeltetése főleg ezt a célt szolgálja.

 

10 éven belül el akarjuk érni, hogy 1000 fiatal sikeresen elvégezte nálunk a Bőrrehabilitációs Programját és hogy Székelyföldön a lakosság teljesen tudatos legyen a gyulladás okozta betegségek, bőrbetegség és állapotok terén és olyan életmódra térjenek át, amely csökkenti a gyulladások kockázatát.

 

Ha rosszul érzed magad a bőröd miatt és nem találsz rá megoldást, akkor nálunk a helyed. Mi maximális hozzáállásunkkal és profi technologiánk segítségével újra mosolygó és önbizalommal teli arcot varázsolunk neked.
 

 

V. László Éva
Esztétikai és bőrgyógyító specialista,
A Natur és gyulladásmentes élet nagykövete

 

_DSC0496-2.jpg

Eva Young Face csapat

Éva Young Face-3_edited

V. László Éva – esztétikai és bőrgyógyító specialista Nagy álmom teljesedett be, amikor 2019-ben Székelyudvarhelyen megnyitotta kapuit az Eva Young Face Tartós Bőrgyógyító Központ. Alapcélom, hogy a hozzánk járó embereknek egészséges, gyulladásoktól mentes arcbőre legyen és jól érezzék magukat a bőrükben.

Éva Young Face-11-2_edited

Bálint Beáta – kezelő asszisztens Véleményem szerint, fontos, hogy az ember azt a munkát végezze, amit szeret és élvezettel csinál. Örömmel tölt el és büszke vagyok arra, hogy ezt a munkát végezhetem, és hogy egy ilyen remek csapat tagja lehetek.

Éva Young Face-10-2_edited

László Anita – recepciós asszisztens Hatalmas öröm számomra, hogy egy nagyszerű csapat tagja lehetek. Mindig is szerettem az emberek társaságát, és szeretek velük együttműködni. Szeretem, amit csinálok, és úgy érzem ez a legfontosabb a mindennapjainkban. Egy olyan környezetbe járhatok be minden nap, ami megnyugvást hoz a lelkemnek.

Eva Young Face

Tartós Bőrgyógyító Központ

bottom of page